Consolit BV

Consolit ondersteunt u graag bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Dit kan door de inzet van kennis om het gebruik van de aanwezige software optimaal te benutten of door uw processen eens onder de loep te nemen. Aan de hand van onze ERP-shuttle (metrolijn) nemen wij u graag mee op reis om de bestemming voor uw organisatie te bepalen, deze met u samen in de tijd te zetten en door de bijbehorende tussenstations u inzicht te geven in de automatiseringsmogelijkheden. Met onze ‘ERP-shuttle’ bepaalt u zelf de route van uw succes!

AA lease

De omstandigheden binnen bedrijven veranderen sneller dan ooit. Zo ook de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf. Denk aan tijdelijke contracten en projecten of aan de inzet van hybride auto's. Met een helder stappenplan helpt AA Lease u graag om uw wagenpark efficiënt, flexibel en duurzaam in te richten. Hiervoor zijn verschillende mobiliteitsoplossingen. Neem contact op met uw leaseadviseur voor meer informatie over Fleetview.

Keramia BV

Keramia B.V. is de onafhankelijke groothandel in bouwkeramiek voor de projectmarkt.Alle producten die wij voeren zijn gevormd uit de natuurlijke grondstof klei en gebakken tot onze ruime collectie baksteen, dakpannen en straatbakstenen. Onze geïntegreerde workflow voor baksteenprojecten biedt uw bouwketen drie voordelen: Inzicht, Tijdsbesparing en Zekerheid. Keramia en vormt de volledig onafhankelijke interface tussen productie van en realisaties met baksteen.

O2 Accountants

O2 Accountants staat voor professionaliteit, pragmatisch en toegevoegde waarde. Wij hebben een open en transparant gesprek met onze klant. Pas als je weet wat een klant bezighoudt, kun je doelgericht en efficiënt adviseren. Hierbij denken wij als accountants en handelen als ondernemers. Altijd met persoonlijke aandacht, tijd en focus. Met deze focus streven we onze visie na. Bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds respect en een pro-actieve houding ten aanzien van onze klant en regelgeving. Wij hebben een platte organisatie-structuur met korte lijnen. Daardoor zijn we flexibel en kunnen snel schakelen, doordacht en doelgericht.

Netflex

Netflex helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld die continu transformeert. Met innovatieve oplossingen realiseren wij de digitale transitie naar de toekomst met een pragmatische aanpak voor een optimale User Experience. Netflex stelt ondernemingen in staat om zich razendsnel aan te passen aan de veranderende markt en economische omstandigheden. Hierbij moet ICT een middel zijn en geen doel: ‘unlimIT your business’

Ames

Ames is een officiële merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in Dordrecht en omstreken. Ames maakt onderdeel uit van de Amega Groep. Bij Ames stellen wij de klant voorop. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Samen met u zoeken wij net zo lang tot we de beste oplossing of deal hebben gevonden. Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Seam Investments

SEAM Investments is ontstaan vanuit een familiebedrijf dat al ruim 115 jaar bestaat. We zijn een onafhankelijke investerings- en participatiemaatschappij dat investeert voor eigen rekening en risico. Onderscheidend door betrokkenheid en samenwerking met aandacht. Onze doelstelling is risicodragend kapitaal te verstrekken aan, en te participeren in, (financieel) gezonde Nederlandse, regionale midden- en kleinbedrijven.

Waterbus

De waterbus is ook in 2018 logistiek partner van het Running Dinner. Een dinerlocatie aan de andere kant van het water? De waterbus brengt u erheen!
Al bijna 20 jaar is er openbaar vervoer over water op de Maas en Merwede. De huidige samenwerkingsvorm van Aquabus BV (onder de reizigers bekend als Waterbus) is een joint venture tussen Koninklijke Doeksen BV en Arriva Nederland BV. Waterbus vaart met 13 schepen en doet dagelijks 21 haltes aan in de Drechtsteden en de regio Rotterdam. Inmiddels vervoert Waterbus met haar snelle schepen jaarlijks 1.9 miljoen passagiers en is daarmee in Nederland de grootste openbaarvervoerder over water. De belangrijkste opdrachtgevers van Waterbus zijn: de Provincie Zuid-Holland, de Drechtsteden, Gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam.

Ten Holter Noordam

Ten Holter Noordam advocaten is een kwalitatief hoogstaand kantoor geworteld in de regio Rotterdam/Dordrecht met een nationale en internationale praktijk. Een kantoor met de focus op de marktgebieden zorg, haven en handel, cleantech, bouw en overheid. Met 45 juridisch specialisten werken wij samen aan één doel: overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en ondernemingen snel en efficiënt helpen met praktisch advies en oplossingen bij juridische vraagstukken.

Wijnhandel Bas Baan

Wijnhandel Bas Baan is een gerenommeerde wijnspeciaalzaak gesitueerd in het historische centrum van Zwijndrecht. Hier hebben wij een grote collectie champagne en een breed assortiment kwaliteitswijnen, van klassiek Frans tot aan moderne nieuwe wereldwijnen. Ook hebben wij een groot assortiment aan gedestilleerd, van oude cognac tot bijzondere whisky en vernieuwende Gin's. U bent van harte welkom!

OZP financieel adviseurs

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kiest voor een gespecialiseerd financieel adviseur.

DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn ‘DRV Accountants & Adviseurs. Stilletjes een van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Voice IT

Uw partner voor al uw IT- en telefonie vraagstukken Een dienstverlener op het gebied van ICT en telefonie die met u meedenkt en uw bedrijf versterkt, dat is Voice IT. Wij tillen uw bedrijf naar een hoger niveau door de manier van communiceren en werken compleet op de schop te nemen. Met ons uitgebreid dienstenportfolio ontzorgen wij ondernemers in het mkb en hebben wij maar één doel voor ogen: ondersteuning en advies leveren waar u blij van wordt.

Lukassen & Boer

Lukassen & Boer is een advieskantoor met een duidelijke visie en missie. De ondernemer die zich met bedrijf optimaal “klant” voelt, dat is onze drijfveer. U zult dat direct al merken, vanaf het eerste contact. Het zit opgesloten in ons DNA. Samen met ons team van 40 mensen zijn we altijd in touw om bij te dragen aan het succes van uw onderneming. We doen dat met adviezen, diensten en verzekeringsproducten die speciaal voor u bedacht en ontwikkeld zijn.

Repair IT Now

Repair IT Now is dé specialist op het gebied van smartphone reparatie en tablet reparatie. Bij ons kunt u terecht met elke telefoon- of tablet reparatie. Wij staan om u klaar om verder te helpen! Voor al uw reparaties en vraagstukken over computers, laptops, smartphones en tablets kunt u bij ons terecht aan het Stationspark 709 te Sliedrecht (op afspraak).

Stam Hoveniers

Stam Hoveniers ontwerpt sinds 1984 tuinen met passie en vakmanschap, gebruikmakend van duurzame materialen. Tuinen met klasse waarin onze visie wordt doorvertaald in uw tuinwens, of deze nu groot of klein is. We zijn trots op de kenmerkende signatuur van ons bedrijf. Stam Hoveniers werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij richten we ons op alle facetten van het vak: ontwerp, aanleg en onderhoud. Elke nieuwe opdracht, zien wij als een uitdaging, een kans om uw wensen om te zetten in realiteit. Wanneer u na het Running Dinner nieuwsgierig bent geworden naar wat Stam Hoveniers voor u kan betekenen, dan maken we graag een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek.

Van Gent Autoverhuur

Van Gent Autoverhuur is uw partner op het gebied van mobiliteit, centraal gelegen langs de A16 in de Drechtsteden. Wij verhuren personenwagens, personenbussen, bedrijfswagens voor zowel rijbewijs B als C. Van Gent Autoverhuur beschikt over een vloot van 300 voertuigen en is sinds 1981 actief in de Drechtsteden. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en met 3 sterren gekwalificeerd. Daarnaast draagt van Gent autoverhuur al jaren de voedselbank een warm hart toe.

Lifestyle Dordrecht

Dordrecht sprankelt, Dordrecht leeft en in Dordrecht weten ze heel goed hoe je het leven aangenaam en mooi kan maken. Daarom werd Lifestyle Dordrecht opgericht, om dat trotse gevoel te stimuleren bij alle Dordtenaren en iedereen die met die mooie stad te maken heeft. Viermaal per jaar zet dit kwaliteitsblad Mooi Dordrecht in de etalage. Deze stad op het eiland heeft van alles te bieden: een prachtige historie, een schitterende architectuur, unieke natuurgebieden, een cultureel klimaat, goede ondernemingen, bijzondere speciaalzaken en vele interessante inwoners. Genoeg om Dordrecht op een mooie, karakteristieke en veelzijdige manier neer te zetten in een evenzo mooi blad.

Klikgordijn

Jaloezieën, plissés en rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen. Voor iedere woonwens op het gebied van raamdecoraties en horren biedt Klikgordijn een passende oplossing. Klikgordijn staat bekend om haar “Klikgordijnen”. Deze jaloezieën, plissés en rolgordijnen zijn speciaal voor kunststof kozijnen maar zijn ook zeer geschikt voor aluminium- en houten kozijnen. Ze worden gemonteerd zonder boren of schroeven! Bovendien zorgen ze ervoor dat u altijd uw draai/kiep ramen kunt blijven gebruiken.

GM Lighting

GM Lighting levert in samenwerking met installateurs, interieurontwerpers, bouwers en architecten mooie en kwalitatieve lichtoplossingen. Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring in het projectmatig toepassen van verlichting in o.a. kantoren, winkels, vakantieverblijven, (auto) showrooms en zorgcentra. Naast producten van een groot aantal bekende merken kunnen wij samen met u uw lichtplannen concretiseren en u voorzien van kwalitatief lichtadvies. Indien gewenst ontwikkelen we maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen. Indien u na het Running Dinner meer informatie wenst over onze producten, gerealiseerde projecten of een afspraak wilt maken voor een advies, neem dan contact met ons op.

Nouwen Makelaardij

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. NOUWEN Makelaardij staat er al ruim 30 jaar om bekend. Bij ons staat uw belang voorop. Of wij uw huis nu verkopen, taxeren of als aankoopmakelaar voor u optreden.Realistisch advies vinden we belangrijk. U heeft er niets aan als we u gouden bergen beloven. Wel beloven we u vakkundige makelaars, die u helpen prettig te wonen. Ongeacht uw budget en wensen. Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend weten wat we voor u kunnen betekenen? U bent altijd welkom op ons kantoor.

KVMC

Meer bouwen, met minder techniek. Dat is het motto van KVMC, het ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier samenbrengt met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Brandveiligheid en Duurzaamheid. In de praktijk zien wij dat er vaak teveel (installatie)techniek in een gebouw wordt ingebracht. Eenvoud staat bij KVMC voorop, een teveel aan techniek kan met synergie tussen het bouwkundige en installatietechnische ontwerp voorkomen worden. In Zowel investeringen als de exploitatie biedt dit grote voordelen.KVMC onderscheidt de volgende werkgebieden: Installatietechniek, Bouwfysica (en akoestiek), Brandveiligheid en Duurzaamheid (en energie)

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten & Mediators

Veldhuijzen & Nuiten richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt en wij zijn specialist op het gebied van ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Onze advocaten hebben daarnaast voor u expertise in ontslagzaken, bouw- en huurzaken, bedrijfsoverdracht en het opstellen en doorlichten van contracten. Eigenlijk alles wat een ondernemer op zijn of haar pad kan tegenkomen, waaronder ook familieproblemen, zoals echtscheiding, alimentatie of erfrecht. Meer weten? www.veldlaw.nl.

CU Online

Achter CU Online gaat een groep gedreven specialisten schuil. Onze passie is het ontwikkelen van online toepassingen, maatwerkoplossingen en mediaproducties. Wil je je website een boost geven met behulp van SEO? Mobiele internetgebruikers bedienen met een app en/of responsive webdesign? Je bedrijfsprocessen optimaliseren met behulp van een webapplicatie? Het kan allemaal! Dankzij intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces maken wij complexe techniek toegankelijk voor een brede doelgroep, terwijl wij er tegelijk voor zorgen dat al onze oplossingen er tot in de puntjes verzorgd uitzien. Het is deze krachtige combinatie tussen functionele techniek en aansprekend ontwerp die ons uniek maakt.

Voogd & Voogd

In de verzekeringsbranche zijn wij een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Samen met onze 450 medewerkers zijn we verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling. We zijn de nummer één serviceprovider in schadeverzekeringen en lopen voorop op het gebied van IT-innovatie, kennis, producten en operationele processen. Door een concurrerend en uitgebreid aanbod van producten en services kunnen adviseurs en verzekeraars hun positie verder uitbouwen en versterken. Dit alles met het doel om onze adviseurs en verzekeraars in staat te stellen hun klanten te voorzien van de best passende verzekeringsoplossingen.