Art & Dining Startlocatie

Bij Art & Dining, museum restaurant in Dordrecht kom je met vrienden, familie of collega’s bijeen om te genieten van eten en drinken. Ook is het restaurant heel geschikt voor een vlotte zakenlunch. Op de lunchkaart vindt u eerlijke gerechten, altijd geserveerd met knapperig, ambachtelijk brood. De ontspannen, artistieke omgeving, het gezellige restaurant, de mooie zalen en de goedgevulde Wijnbar maken een bezoek aan deze toplocatie meer dan de moeite waard. Art & Dining, museum restaurant in Dordrecht is gevestigd in het Dordrechts Museum. Museumbezoek is echter niet verplicht; Art & Dining is ook buiten museumtijden geopend.

Bellevue Groothoofd Voor- en hoofdgerecht

Op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Het exterieur van Bellevue Groothoofd hotel culinair is volledig in oude glorie hersteld en deels aangepast. Voor het compleet vernieuwde interieur komt u ogen te kort. Trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig. Het luxe à la carte Restaurant Blanc, private diningroom Salon Nuit, twee ruime Rivierzalen, het gezellige steak-restaurant Steaks & Chardonnay, elf luxe en verrassende hotelkamers en een romantische bruidssuite staan garant voor culinaire verwennerij en een zorgeloos verblijf.

Bistro Twee 33 Voor- en hoofdgerecht

Bistro Twee 33 aan de Wijnstraat 233 in het oude historische centrum van Dordrecht is de ideale locatie om tijdens borreltijd een goed glas wijn te drinken of ’s avonds te dineren in Franse stijl. Door het proeven van de gerechten van onze kaart, komt het gevoel van Frankrijk naar boven, daar waar culinair genieten voorop staat. Op onze menukaart prijken onder andere de bavette, oesters en de steak tartare. Om onze authentieke gerechten te completeren hebben we een unieke wijnkaart samengesteld. Onze mooiste wijnen laten zich prima combineren met uw menukeuze en zijn veelal per glas te bestellen bij onze sommelier. De liefde voor deze wijnen delen we graag met u! Het gezellige karakter en onze gastvrije bediening maken een bezoek aan Bistro Twee 33 er een om te herhalen! Frank Mol en het team van Bistro Twee 33

De Ertepeller Voor- en hoofdgerecht

De Ertepeller is vernieuwend, stijlvol en toegankelijk. Een geweldige plek in Papendrecht met spectaculair uitzicht over het adembenemende drierivierenpunt waar de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas samenkomen. De plek waar chef Arjan Kuipers en gastheer Mark van den Berg hun gasten culinair verwennen met de mooiste wijn-spijs combinaties in het stijlvolle restaurant en de laagdrempelige bistro met wijnbar. Alles staat hier in het teken van heerlijk eten, goede wijnen en gastvrijheid. Arjan en Mark zijn echte Ertepellers, ze zijn in Papendrecht geboren en getogen en droomden altijd al van een eigen horecabedrijf in hun geboorteplaats. In De Ertepeller komen hun talenten, hun ruime horeca-ervaring en hun droom samen. Met De Ertepeller willen zij Papendrecht op de culinaire kaart zetten en hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden zijn.

Parmesan Voor- en hoofdgerecht

Restaurant Parmesan staat voor lekker Italiaans eten in een ongedwongen sfeer. Smaakt dit voorproefje naar meer? Manuel Moolenaar en Rodin Drijver begonnen Restaurant Parmesan in Zwijndrecht omdat ze een gat in de markt zagen. Qua eten authentiek en qua inrichting modern, wat speelser dan doorsnee Nederlandse Italiaanse restaurants. Met een kaart voor ieder seizoen, aangevuld met een dagmenu op het krijtbord. Bekend van de top-10 van de AD Gouden Pollepel in september 2012!

Rutte Distillateurs i.s.m. Fles & Mes catering Voor- en hoofdgerecht

Als u bij ons over de drempel stapt, is het alsof u terug gaat in de tijd. De winkel en de distilleerderij zijn nog in originele staat. Boven de distilleerderij, in de vroegere woonkamer van Simon Rutte, is nu de sfeervolle Proefkamer gevestigd waar we onze gasten verwelkomen. Vijf generaties distillateurs hebben hier gewerkt en geleefd. Dat ziet u overal terug in deze historische omgeving.

Op deze prachtlocatie zal cateraar Fles & Mes fantastische gerechten uitserveren. Of het nu gaat om een compleet verzorgd ontbijt, het verzorgen of laten bezorgen van een lunch, een walking dinner op uw eigen of één van onze locaties, het klaarzetten van een warm of koud buffet, een uitgeserveerd driegangendiner door onze ervaren medewerkers, partycatering, aflevercatering met hapjes en drankjes, culinaire ondersteuning tijdens uw bijeenkomst / congres of een compleet verzorgde (bedrijfs)borrel of feestavond. FLES&MES levert de kwaliteit die u verdiend!

Strada del Vino Voor- en hoofdgerecht

Strada del Vino is gesitueerd in de historische binnenstad van Dordrecht. Strada del Vino onderscheidt zich niet alleen door het prachtige pand, maar ook met de gastvrije service, eigentijdse ambiance en complete wijnkaart. Op de menukaart een verscheidenheid aan Italiaanse gerechten, pasta’s en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.

Restaurant en Grand Cafe Willaerts Voor- en hoofdgerecht

Een warm en sfeervol restaurant, direct gelegen aan rivier de Merwede. Wij serveren verfijnde, internationaal georiënteerde gerechten in combinatie met dagverse seizoensgebonden producten. Plaatsnemend bij Willaerts geniet u van een levend panorama met uitzicht op de vele schepen die dagelijks voorbijvaren. Laat u onderdompelen in onze gastvrijheid, de prachtige ambiance, voortreffelijke locatie met waanzinnige vergezichten en onze culinaire verrassingen!

Restaurant Zomerlust Voor- en hoofdgerecht

Zomerlust Brasserie & Restaurant is gelegen aan de oevers van de oude Maas met Dordrecht als adembenemend uitzicht, in de oude kern van Zwijndrecht. Op de begane grond bevindt zich de traditionele Franse brasserie in een modern jasje. Hier kunt u in een informele omgeving de keuken van Chef Wim Hoogvliet ervaren. De drukte, de levendige bediening en de gezelligheid van de bar zorgen voor een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. U kunt de gehele dag genieten van de oprechte gastvrijheid en eerlijke producten. Op de eerste verdieping ontmoet u warme kleuren, de met linnen gedekte tafels en het schitterende uitzicht op de rivier de Oude Maas met het zicht op het oude Dordrecht zorgen voor een stijlvolle, ontspannen en intieme sfeer u kunt met wat meer privacy lunchen of dineren.

Zomerlust is de vaste vergaderlocatie van JCI Drechtsteden!