Consolit BV

Consolit ondersteunt u graag bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Dit kan door de inzet van kennis om het gebruik van de aanwezige software optimaal te benutten of door uw processen eens onder de loep te nemen. Aan de hand van onze ERP-shuttle (metrolijn) nemen wij u graag mee op reis om de bestemming voor uw organisatie te bepalen, deze met u samen in de tijd te zetten en door de bijbehorende tussenstations u inzicht te geven in de automatiseringsmogelijkheden. Met onze ‘ERP-shuttle’ bepaalt u zelf de route van uw succes!

AA lease

De omstandigheden binnen bedrijven veranderen sneller dan ooit. Zo ook de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf. Denk aan tijdelijke contracten en projecten of aan de inzet van hybride auto's. Met een helder stappenplan helpt AA Lease u graag om uw wagenpark efficiënt, flexibel en duurzaam in te richten. Hiervoor zijn verschillende mobiliteitsoplossingen. Neem contact op met uw leaseadviseur voor meer informatie over Fleetview.

Keramia BV

Keramia B.V. is de onafhankelijke groothandel in bouwkeramiek voor de projectmarkt.Alle producten die wij voeren zijn gevormd uit de natuurlijke grondstof klei en gebakken tot onze ruime collectie baksteen, dakpannen en straatbakstenen. Onze geïntegreerde workflow voor baksteenprojecten biedt uw bouwketen drie voordelen: Inzicht, Tijdsbesparing en Zekerheid. Keramia en vormt de volledig onafhankelijke interface tussen productie van en realisaties met baksteen.

O2 Accountants

O2 Accountants staat voor professionaliteit, pragmatisch en toegevoegde waarde. Wij hebben een open en transparant gesprek met onze klant. Pas als je weet wat een klant bezighoudt, kun je doelgericht en efficiënt adviseren. Hierbij denken wij als accountants en handelen als ondernemers. Altijd met persoonlijke aandacht, tijd en focus. Met deze focus streven we onze visie na. Bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds respect en een pro-actieve houding ten aanzien van onze klant en regelgeving. Wij hebben een platte organisatie-structuur met korte lijnen. Daardoor zijn we flexibel en kunnen snel schakelen, doordacht en doelgericht.

OZP financieel adviseurs

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kiest voor een gespecialiseerd financieel adviseur.

Voice IT

Uw partner voor al uw IT- en telefonie vraagstukken Een dienstverlener op het gebied van ICT en telefonie die met u meedenkt en uw bedrijf versterkt, dat is Voice IT. Wij tillen uw bedrijf naar een hoger niveau door de manier van communiceren en werken compleet op de schop te nemen. Met ons uitgebreid dienstenportfolio ontzorgen wij ondernemers in het mkb en hebben wij maar één doel voor ogen: ondersteuning en advies leveren waar u blij van wordt.

Van Gent Autoverhuur

Van Gent Autoverhuur is uw partner op het gebied van mobiliteit, centraal gelegen langs de A16 in de Drechtsteden. Wij verhuren personenwagens, personenbussen, bedrijfswagens voor zowel rijbewijs B als C. Van Gent Autoverhuur beschikt over een vloot van 300 voertuigen en is sinds 1981 actief in de Drechtsteden. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en met 3 sterren gekwalificeerd. Daarnaast draagt van Gent autoverhuur al jaren de voedselbank een warm hart toe.

Lifestyle Dordrecht

Dordrecht sprankelt, Dordrecht leeft en in Dordrecht weten ze heel goed hoe je het leven aangenaam en mooi kan maken. Daarom werd Lifestyle Dordrecht opgericht, om dat trotse gevoel te stimuleren bij alle Dordtenaren en iedereen die met die mooie stad te maken heeft. Viermaal per jaar zet dit kwaliteitsblad Mooi Dordrecht in de etalage. Deze stad op het eiland heeft van alles te bieden: een prachtige historie, een schitterende architectuur, unieke natuurgebieden, een cultureel klimaat, goede ondernemingen, bijzondere speciaalzaken en vele interessante inwoners. Genoeg om Dordrecht op een mooie, karakteristieke en veelzijdige manier neer te zetten in een evenzo mooi blad.

Klikgordijn

Jaloezieën, plissés en rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen. Voor iedere woonwens op het gebied van raamdecoraties en horren biedt Klikgordijn een passende oplossing. Klikgordijn staat bekend om haar “Klikgordijnen”. Deze jaloezieën, plissés en rolgordijnen zijn speciaal voor kunststof kozijnen maar zijn ook zeer geschikt voor aluminium- en houten kozijnen. Ze worden gemonteerd zonder boren of schroeven! Bovendien zorgen ze ervoor dat u altijd uw draai/kiep ramen kunt blijven gebruiken.